04-11-04

Oproep aan alle democraten!

Laatste oproep aan alle democraten!Op 9 november willen we in Gent (en ook in drie andere steden) tonen aan de Vlaams Blokkiezers dat er ook Vlamingen zijn die staan voor een ander Vlaanderen: een tolerant, democratisch en solidair Vlaanderen.
Wij willen dat tonen met een feestelijke optocht door het centrum van Gent (en enkele minuten stilte aan het Joods Monument voor de Kristallnacht 1938).
Uw aanwezigheid is noodzakelijk.  Afspraak om 19u op de Vrijdagmarkt.
Het is belangrijk om te tonen dat ook de democratie nog leeft in onze stad.
 
Onderstaande oproep is ondertussen ondertekend door: ABVV Scheldeland, ACV Gent-Eeklo, Attac Gent, Democratie 2000, Groen Gent!, Belgisch Afrikaans Slagwerk, Hand in Gand Gent, Humanistische Jongeren, Studenten Tegen Racisme.

13:19 Gepost door 3 juli comit | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

reactie Die geen moeite om extreem rechts tegen te houden. Stop meer energie in het stoppen van de voedingsbodem ervan! Stop met dat schijnheilige geleuter!

Gepost door: Mark | 05-11-04

ochgottekes toch juist!!! STOP MET DAT SCHIJNHEILIGE GELEUTER

Gepost door: hartige echo | 09-11-04

Allah is groot Hoe komt het toch dat zij die het Vlaams Blok bestrijden er steeds meer gaan op lijken?

Gepost door: El Ché | 09-11-04

EXTREEM RECHTS ANGST IS JE GROOTSTE VIJAND!!!!!!
AFZ:WPWWART VOL=VOL

Gepost door: ART | 26-01-05

wat een stomme site Jullie zijn allemaal achterlijk. Zien jullie dan werkelijk niet dat wanneer we ons nog linkser gaan opstellen alle bedrijven gaan lopen. En wie moet dan de lonen van de "arme arbeiders" gaan betalen? Steve Steveart? Elio DiRupo? Er is geen plaats meer voor links gedachtegoed, nergens in de wereld nog trouwens.

Gepost door: Piet Ruyslinck | 06-07-05

Beter werkende justitie en beter integratiebeleid Het ontkennen van problemen met vreemdelingen doet mij zeer. Reeds 5 keer ben ik geconfronteerd geweest met vreemdelingen die denken de wetten in de straat te stellen. 4 jaar ben ik in Brusselse ghetto's naar school geweest en dagelijks geconfronteerd met vreemdelingencriminaliteit.
Niemand doet er niets aan. Enkel de politie constateert en verzuipt in het werk of wordt gewoon aangevallen door vreemdelingen.
Niemand durft een streng integratiebeleid als positief signaal op poten te stellen waarin de vreemdelingen zich aan ons aanpassen.
Dat de mensen op den duur voor het Blok stemmen verbaasd mij niet. Het is niet de fout van de politie die zijn werk niet doet. Die mensen verzuipen in het werk en ze mogen ook niet veel. Justitie kan niet veel doen want voor elke wet is er een tegenwet. Ik zie maar een positieve oplossingen. Een superstreng integratiebeleid voor vreemdelingen om de multiculturele maatschappij weer leefbaar te maken. Maar zolang geen enkele democratische partij dit aanDURFT zal het enige frustratiekanaal het Blok blijven zodat het vreemdelingenprobleem een BLOKprobleem zal blijven. Ze hebben er een patent op en ze krijgen het patent cadeau met veel stemmen tot gevolg.

Gepost door: Kris | 24-10-05

LANDverraders vuile communisten , vuile anarchisten, linkse ratten , tuig van richel, collaboratuers, islamo-socialisten, waar halen jullie het toch , hoe dom zyn jullie, jullie verdienen het niet vlaming te zijn, waardeloze mensen, maar ze zullen hem niet temmen , de fiere vlaamse leeuw, hij brengt orde in de choas, lang leven de nog enkele partij die nog echt opkomt voor de vlaming !

Gepost door: leeuw | 13-10-06

De commentaren zijn gesloten.